Arda'ya sürpriz ziyaret

Milli motosikletçiler Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, cumartesi akşamı oynanacak El Clasico öncesinde ArdaTuran'ı Barcelona'da ziyaret etti.

Haberler Ntvspor 31.03.2016 - 16:04

Hafta sonunda kariyerindeki ilk El Clasico’ya çıkacak Arda Turan, Barcelona'da güzel bir sürprizle karşılaştı. Milli motosikletçiler Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, Arda'ya moral ziyaretinde bulundu.

Sofuoğlu ve Turan bir süre sohbet etti. Hafta sonundaki Barcelona-Real Madrid derbisi için Arda'ya başarı dileyen Sofuoğlu, milli futbolcudan "Ülkenin senin gibi özel insanlara ihtiyacı var" cevabını aldı. Ziyaretin sonunda Kenan Sofuoğlu Arda'ya kaskını hediye ederken, Arda da Sofuoğlu'na Barcelona forması verdi.

Arda Turan'ın kariyerinde ilk kez yer alacağı Barcelona-Real Madrid karşılaşması, cumartesi günü Nou Camp'ta oynanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız