Atiba 1 yıl daha Beşiktaş'ta

Beşiktaş Kulübü, Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Haberler Anadolu Ajansı 05.08.2018 - 12:06

Türkiye Futbol Federasyonunda yer alan bilgiye göre Beşiktaş Kulübü, Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ile 31 Mayıs 2019'a kadar yeniden anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlı kulübe 2013-2014 sezonu başında transfer olan 35 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu, takımının değişmez isimlerinden biri oldu. Kanadalı futbolcu, Süper Lig'de 147 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu, siyah-beyazlı formayla ligde 8 kez gol sevinci yaşadı.

Atiba Hutchinson, Beşiktaş'la Türkiye Kupası'nda 9, TFF Süper Kupa'da 2 maça çıktı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 16 maçta forma giyen Hutchinson, UEFA Avrupa Ligi'nde de 20 karşılaşmada siyah-beyazlı formayı terletti. Deneyimli orta saha oyuncusu, UEFA Avrupa Ligi'nde 1 gol kaydetti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız