Atletico Madrid'ten turizm atağı

İspanya'nın Madrid özerk yönetimi, bölgenin turizm tanıtımı için Atletico Madrid kulübünün yıldızlarını öne çıkaran bir tanıtım filmi hazırlattı.

Haberler 07.05.2015 - 01:08

Madrid'in turizm elçilerinden olan Atletico Madrid'de teknik direktör Diego Simeone ile futbolculardan Arda Turan, Koke, Fernando Torres, Antoine Griezmann ve Raul Jimenez tanıtım filminde oynadı. Tanıtımı bugün yapılan kısa turizm filminde, Atletico'nun kırmızı-beyaz renkleriyle süslenmiş eski model bir minibüse binen Arda ve takım arkadaşları kentin turistik yerlerini ve önemli restoranlarını dolaşırken gösterildi.

Teknik direktör Simeone'nin ağzından "Madridlilerin Madrid'i, Atletico'nun Madrid'i. Madrid'in zevkini çıkart" sloganının kullanıldığı tanıtım filmi ile ilgili konuşan İspanyol ekibin başkanı Enrique Cerezo, "Tüm dünyada kentimizin imajının elçisi olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Tanıtım filminde Atleticoluların Madrid'ini göstermek, alternatif bir Madrid sunmak istedik. Simeone ve futbolcularımız hiçbir turistin kaçırmak istemeyeceği, hareketli, tutkulu bir Madrid'i dünyaya gösterdiler" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız