Avcı: Rakibimizden daha çok istedik

İstanbul’da Gençlerbirliği’ni 3-1 mağlup ederek çok önemli bir 3 puanın sahibi olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, maçta Gençlerbirliği’nden daha çok kazanmayı istediklerini söyledi.

Haberler 03.05.2009 - 18:56

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 3-1 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktör Abdullah Avcı, kazanmayı çok istediklerini ve bunu başardıklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Abdullah Avcı, ligde kalma mücadelesi yolunda rakiplerinin ne yaptığının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, ''Önemli olan bizim kazanmamızdı. Bir haftadır oyuncularım, aynı şeyi düşünüp, aynı şey için çalıştılar. Bütün enerjilerini ve kazanma isteklerini sahaya yansıttılar. Oyunun içinde, pozisyon zenginliği olan, her şeyi deneyen bir takım vardı. Bugün takımımız, kazanmayı rakibimizden daha çok istedi'' dedi.

Avcı, bundan sonra yapacakları her maça final gözüyle baktıklarını ifade ederek, ''Bu nedenle bir sonraki maç bizim için daha önemli. Sivasspor ile oynayacağız. Biz oraya kazanma duygusuyla gideceğiz. Onlar da bugün kaybederek sıkıntılı bir sürece girdiler. En azından keyifli bir maç olacak'' değerlendirmesinde bulundu.

AYBABA: BÖYLE KAZANILMAZ
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında oyuncularının kazanmak için yeterli mücadeleyi verememelerinden yakındı.

Böyle oynayarak maç kazanılamayacağını kaydeden Aybaba, ''Özellikle ikinci yarıda 2 gol üst üste yediğimizde, tamamen dengemizi kaybettik. Maalesef, arkadaşlarımızın daha çok istemelerini ve daha çok kazanma hırsına sahip olmalarını sağlayamıyoruz. Bizim için çok kritik bir maçtı. Bu kadar isteyerek kazanamazsınız. Rakibimiz bizden daha çok istedi ve kazandı'' şeklinde konuştu.

Aybaba, bu yenilgiyle kalan haftalarda işlerinin zorlaştığını anlatarak, gelecek hafta yapacakları Hacettepe maçına mutlak galibiyet hedefiyle çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız