Barcelona şaştı kaldı: 1-1

La Liga'da lider durumda bulunan Barcelona, Osasuna deplasmanında 2 puan bıraktı. Katalan ekibi öne geçtiği ve bir çok pozisyon bulduğu maçta, 90+3'te yediği golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Haberler Ntvspor 01.11.2009 - 00:10

İSTANBUL - İspanya La Liga'da 9. hafta heyecanı başladı. Haftayı Osasuna deplasmanında geçiren lider Barcelona uzatmada yediği golle 2 puan bıraktı.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmada 72. dakikada Keita'nın attığı golle öne geçen Barcelona, ilerleyen dakikalarda Ibrahimovic ve Messi ile önemli fırsatları değerlendiremedi.

90+3'te soldan gelişen Osasuna atağında ceza alanına yapılan ortada Pique kale sahasında ters vurdu, kaleci Valdes'in kafasına çarpan top filelerle buluştu ve mücadele bu golle 1-1 berabere sonuçlandı.

Ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarından Real Madrid ise sahasında oynadığı maçta Getafe'yi 2-0 yendi.

Son 3 maçta galibiyet alamayan ve Kral Kupası'nda 3. lig takımı Alcorcon'a 4-0 yenilerek krize giren Real Madrid, Getafe karşısında alınan 3 puanla biraz olsun rahatladı.

27. dakikada Albiol'un atılmasıyla 10 kişi kalan Real Madrid'in gollerini 53. ve 56. dakikalarda Arjantinli Higuain kaydetti.

Günün diğer maçında Sevilla deplasmanda Xerez'i 2-0 mağlup etti. Konuk ekibin galibiyet gollerini 44. dakikada Negredo ve 90. dakikada Luis Fabiano attı.

TOPLU SONUÇLAR
Real Madrid: 2 – Getafe: 0
Osasuna: 1 – Barcelona: 1
Xerez: 0 – Sevilla: 2



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız