"Başakşehir'in satılması söz konusu değil"

Medipol Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, kulübün Katarlı iş adamı Nasser Al-Khelaifi'ye satılacağı iddialarını reddetti. BeIN Media Group'tan da yapılan açıklamada kulübü satın alma planının olmadığı belirtildi.

Haberler İHA, ntv.com.tr 26.10.2017 - 11:57 Son Güncelleme : 26.10.2017 - 16:52

Son yıllarda ligde gösterdiği performansla dikkat çeken Medipol Başakşehir'in, yayıncı kuruluşun ve Paris Saint-Germain Kulübü'nün de sahibi olan Nasser Al-Khelaifi'ye satılacağı iddiaları gündeme geldi.

Konu ile ilgili konuşan Asbaşkan Mustafa Saral, Katarlı iş adamı ile bu konuda görüşme dahi yapılmadığını belirterek, "Kulübümüz anonim şirketi. Öyle bir görüşme olsa bildirim yaparak kamuoyu ile paylaşmak zorundayız zaten. Kesinlikle böyle bir satış söz konusu değil" dedi.

beIN MEDİA'DAN AÇIKLAMA

Digiturk'ten iddialarla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Basında yer alan iddiaların aksine; ana hissedarımız beIN MEDIA GROUP’un Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’nü satın alma planı bulunmamaktadır. Konuyla ilgili beIN MEDIA GROUP ve Digiturk’ün resmi iletişim kanalları haricinde yapılacak hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica eder; kamuoyunun bilgisine sunarız."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız