Başkent takımlarının en zor sezonu

Ankaraspor 5, Gençlerbirliği ve Ankaragücü 4, Hacettepe ise 3 deplasman maçına çıkacak. Gençlerbirliği düşme stresinden kurtulamadı. Ankaragücü 2 yarıda 3 büyüklerle oynamadı.

Haberler 07.04.2009 - 10:49

ANKARA - Turkcell Süper Lig'de Ankara takımları son 8 haftada ligde şampiyonluk mücadelesi veren ekipleri konuk edecek.

Süper Lig'de kalan 8 haftada Ankaraspor 5, Gençlerbirliği ve Ankaragücü 4, Hacettepe ise 3 deplasman maçına çıkacak.

Ligin ilk yarısında oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken fakat 2. yarıda istikrarsız bir grafik çizen Ankaraspor, kalan 8 haftada şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Ankara'da karşılaşırken, Galatasaray ile İstanbul'da mücadele edecek. Mavi-beyazlılar düşme potasında yer alan takımlardan Eskişehirspor'u bu hafta Ankara'da konuk ederken, Ankaragücü, Denizlispor ve Konyaspor ile ise rakip sahada karşı karşıya gelecek.

Teknik direktörlük görevine Samet Aybaba'nın gelmesiyle sıralamada üst sıralara çıkan Gençlerbirliği, şampiyonluk yarışındaki Trabzonspor, Galatasaray ve Sivasspor deplasmanına gidecek. Kırmızı-siyahlılar küme düşme korkusu yaşayan takımlardan Konyaspor ve Hacettepe'yi sahasında konuk ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacak.

Teknik direktörlük görevine Hakan Kutlu'dan sonra Hikmet Karaman'ı getiren ve bu teknik direktör yönetiminde çıktığı ilk maçta Kocaelispor'u 4-0 yenmeyi başaran Ankaragücü, ligin 2. yarısında '3 Büyükler' ile henüz karşılaşmadı. Sarı-lacivertliler '3 büyükler'den Fenerbahçe ve Galatasaray ile deplasmanda, Beşiktaş ile ise Ankara'da mücadele edecek. Ankaragücü düşme potasındaki rakiplerinden Eskişehirspor ve Denizlispor'u Ankara'da konuk edecek.

Erdoğan Arıca'nın teknik direktörlük görevinden ayrılmasıyla, maçlara teknik sorumlu Ergün Pembe ile çıkan ancak ligin dibinden bir türlü kurtulamayan Hacettepe, biri Gençlerbirliği olmak üzere kalan 8 haftada 3 deplasman maçına çıkacak. Mor-beyazlılar, şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor, Galatasaray ve Sivasspor'u Ankara'da ağırlayacak. Başkent temsilcisi düşme hattındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kocaelispor ile ise deplasmanda karşılaşacak.

Ankara takımlarının kalan maçları şöyle:

ANKARASPOR: Eskişehirspor (D), Fenerbahçe, Galatasaray (D), Ankaragücü (D), Beşiktaş, Denizlispor (D), Antalyaspor, Konyaspor (D)
GENÇLERBİRLİĞİ: Konyaspor, Trabzonspor (D), Gaziantepspor , İstanbul Büyükşehir Belediyespor (D), Hacettepe, Galatasaray (D), Sivasspor (D), Kayserispor
ANKARAGÜCÜ: Bursaspor (D), Eskişehirspor, Fenerbahçe (D), Ankaraspor, Galatasaray (D), Beşiktaş, Denizlispor, Antalyaspor (D)
HACETTEPE: Trabzonspor, Gaziantepspor (D), İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray, Gençlerbirliği (D), Sivasspor, Kayserispor (D), Kocaelispor

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız