"Beckham'ın formu yerinde"

Geçen yılki gibi ABD'de futbol sezonunun sona ermesinin ardından Milan'a kiralanan İngiliz yıldız David Beckham'ın, sağ ayak bileğindeki sakatlığın geçtiği ve formunun yerinde olduğu bildirildi.

Haberler 30.12.2009 - 15:38

AC Milan'ın doktoru Massimo Manara, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, ABD'nin Los Angeles Galaxy takımında forma giyen, futbol sezonu bittiği için de geçen yıl yaptığı gibi İngiltere Milli Takımı'nın antrenmanlarına daha rahat hazırlanabilmek amacıyla AC Milan'a kiralanan David Beckham'ın sakatlığının geçtiğini belirtti.

Antrenmanlara 2 gün önce başlayan Beckham'ın, sağ ayak bileğindeki ezilen kemiğinin iyileştiğini ifade eden Manara, "Beckham'ı gerçekten çok iyi buldum. Aradan 1 yıl geçmesine karşın geçen yıl ile aynı düzeyde görünüyor. Sağ ayağında geçen haftalarda yaşadığı sorun da çözülmüş görünüyor" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız