Beşiktaş'ın puan kayıpları beraberliklerden

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında evinde Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, bu sezon berabere kaldığı maçlarda 12 puan yitirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 13.03.2017 - 11:41

İlişkili Haberler

Ligde 24 maçta topladığı 54 puanla lider durumda bulunan siyah-beyazlı ekip, Kayserispor ile berabere kalarak 4 puanlık avantajından da oldu.

Bu sezon Süper Lig'de 16 kez rakiplerini yenen Beşiktaş, şu ana dek 6 beraberlikte 12 puan yitirdi. Ligde bu sezon sadece 2 kez yenilen siyah-beyazlılar, 6 puan kaybetti. 

GEÇEN SEZONA GÖRE BERABERLİĞİ ARTTI

Beşiktaş, geçen sezon 24 haftalık bölümde beraberlikten çok yenildiği maçlarda puan kaybı yaşadı.

Şampiyon olduğu 2015-2016 sezonun 24 haftalık bölümünde 3 kez berabere kalan siyah-beyazlılar, 6 puan kaybetti. Geçen sezonu 4 beraberlikle tamamlayan Beşiktaş, bu sezon ise şimdiden 6 beraberliğe ulaştı.

Geçen sezon ligde 24 maçta 3 mağlubiyet alan Beşiktaş, 9 puan kaybıyla karşı karşıya kaldı.

EŞİTLİĞİ ÇOK

Bu sezon resmi maçlarda toplam 23 galibiyet alan siyah-beyazlı ekip, Süper Kupa'daki Galatasaray mücadelesi de dahil olmak üzere 14 maçı beraberlikle tamamladı. 

Spor Toto Süper Lig'de 6 beraberlik alan Beşiktaş, Avrupa kupalarında ise 5 maçta eşitliği bozamadı.

Siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 7 karşılaşmada ise 2 beraberlik aldı. 

Beşiktaş, sezon başında Galatasaray ile yaptığı Süper Kupa maçının normal ve uzatma bölümünü de beraberlikle tamamlayıp, penaltılarda rakibine boyun eğdi. 

SON İKİ MAÇI BERABERE BİTİRDİ

Siyah-beyazlılar, son 2 maçta da eşitliği bozmayı başaramadı.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Olympiakos ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Süper Lig'de de Kayserispor maçından 2-2 eşitlikle ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız