Beşiktaş'ın sakatlık çilesi!

Beşiktaş'taki sezon başından beri devam eden sakatlık çilesi Fenerbahçe derbisinde de sürdü. Siyah beyazlı takım, derbide iki oyuncusunu daha sakatlığa kurban verdi.

Haberler Ntvspor 10.12.2023 - 11:51

Süper Lig'de zirve yarışına tutunmaya çalışan ancak sakatlıklar nedeniyle büyük problem yaşayan Beşiktaş'ta sorunların ardı arkası kesilmiyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; takımın başına geldiğinde yaşanan bu durumdan dolayı eski kondisyonerleri suçlayan ve Fenerbahçe derbisi öncesi, "Sakat arkadaşlarımızın hepsi yakında dönecek" açıklamasını yapan teknik direktör Rıza Çalımbay dün üst üste iki şok daha yaşadı.

Takımın orta sahadaki en etkili isimlerinden Gedson Fernandes ile sol bekte Umut Meraş ilk yarıda sakatlanarak karşılaşmaya devam edemedi.

İki oyuncunun da net durumu bugün yapılacak detaylı kontrollerden sonra belli olacak. Bu sezon 20 farklı oyuncunun toplamda 41 kez sakatlık yaşadığı siyah- beyazlı takımdaki bu durum, "Bu kadarı da olmaz" yorumlarına neden oldu.

Dün eklenen iki ismin dışında Beşiktaş'ta Masuaku, Rosier, Rashica, Colley ve Yakup Arda'nın da sakatlıkları devam ediyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız