Bölgesel Amatör Lig hakemleri kaza geçirdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta bugün oynanacak Konursuspor-Karaderespor maçını yönetecek hakemlerin trafik kazası geçirdiğini duyurdu.

Haberler Anadolu Ajansı 09.03.2016 - 10:57

TFF'nin açıklamasında, Rize Derepazarı Stadı'nda yapılacak Konursuspor-Karaderespor müsabakasını yönetmek için Rize'ye gitmekte olan hakem ekibinin, dün geçirdikleri trafik kazası sonrası yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Gümüşhane yakınlarında LPG yüklü tankerle çarpışan otomobilde bulunan Sivas'tan ulusal hakem Gökmen Karataş, Kayseri'den bölgesel yardımcı hakemler Salih Ulu ve Aykut Özmazı ile bölgesel hakem Ramazan Koca'nın, tedavi altına alındıkları kaydedildi.

TFF, yaralanan hakemler için geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız