Bucaspor İbrahim Dağaşan'ı istiyor

İbrahim Dağaşan'ın menajeri 26 yaşındaki futbolcuya birçok teklif geldiğini bunlardan birinin de Bucaspor olduğunu ifade etti.

Haberler 04.06.2010 - 15:10

Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Bucaspor'un, Sivasspor'dan İbrahim Dağaşan'ı transfer etmek istediği öğrenildi. İbrahim Dağaşan'ın menajeri Efgan Erciyas, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Bucaspor, Antalyaspor ve Kardemir Karabükspor'dan teklif aldıklarını söyledi.

Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Sivasspor'da birlikte çalıştığı İbrahim'i kadrosunda görmek istediğini dile getiren Erciyas, "Üç takımla da görüşmeler sürüyor ama Bucaspor daha istekli. İbrahim'in transferi, birkaç gün içinde netlik kazanacak" dedi. İbrahim Dağaşan'ın sözleşmesi, 31 Mayıs 2011'de sona eriyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız