Burak: Escude hamle yaptı, penaltı doğru

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz, Beşiktaş maçındaki penaltı pozisyonunda siyah-beyazlı futbolcu Escude’nin kendisine hamle yaptığını söyledi. Burak, “Penaltı kararı doğru” dedi.

Haberler 28.08.2012 - 09:17

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş-Galatasaray arasında oynanan derbide, sarı-kırmızılı futbolcu Burak Yılmaz’ın yol açtığı penaltı pozisyonu tartışmalara neden oldu.

Burak Yılmaz, karşılaşmanın 84. dakikasında Beşiktaşlı futbolcu Escude’yle girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakemin verdiği penaltıyı kullanan Selçuk İnan, takımına 3-3’lük beraberliği getirdi.

Gol düellosu şeklinde geçen derbi beraberlikle sonuçlanırken, kendisini yere attığı gerekçesiyle Burak Yılmaz’a tepki gösterildi.

Sarı-kırmızılı takımın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, penaltı kararıyla ilgili sessizliğini bozdu.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; penaltı pozisyonunu arkadaşlarına değerlendiren Burak, “O pozisyonda Escude’nin bana hamlesi var. Penaltı kararı doğru” diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız