Burak Yıldırım unutulmadı

Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupasını kucaklayan Fenerbahçeli futbolcular, kupa töreninde Galatasaray derbisi sonrası öldürülen genç taraftarın kumaşa basılı fotoğrafını taşıdı.

Haberler Ntvspor 23.05.2013 - 00:11

Fenerbahçeli futbolcular, Galatasaray derbisi sonrası bıçaklanarak öldürülen taraftarları Burak Yıldırım'ı kupa finalinde unutmadı.

Gerek kupa töreninde gerekse de saha içinde sarı lacivertli oyuncular Burak'ın kumaşa basılı fotoğrafını taşıdı.

Tribünlerde de benzer görüntüler vardı.

Fenerbahçeli binlerce taraftar, geçtiğimiz günlerde bıçaklanarak öldürülen Burak Yıldırım'ın fotoğrafının bulunduğu dövizlerle futbolda şiddeti protesto etti.

Spor Toto Süper Lig'deki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası 19 yaşındaki sarı lacivertli taraftar Burak Yıldırım, uğradığı bıçaklı saldırıda öldürülmüştü.

Burak'ın cinayete kurban gitmesi tüm kamuoyunda büyük üzüntüye yol açmış, hatta Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarının sadeleştirilmesinde Reyhanlı'daki saldırının yanı sıra Burak'ın öldürülmesi de neden olarak açıklanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız