Celustka ve Rıdvan Şimşek imzaladı

Antalyaspor, Ondrej Celustka ve Rıdvan Şimşek ile resmi sözleşme imzaladı. Ondrej Celustka 3 yıllığına, Karşıyaka’dan transfer edilen genç oyuncu Rıdvan Şimşek ise 2 yıllığına sözleşmeye imzalandı.

Haberler İHA 22.06.2015 - 15:29

Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan imza töreninde çek defans oyuncusu Ondrej Celustka 3 yıllığına, Karşıyaka’dan transfer edilen genç oyuncu Rıdvan Şimşek ise 2 yıllığına kendilerini Antalyasporlu yapan sözleşmeye imza attılar.

CELUSTKA'NIN TÜRKİYE KARİYERİ

26 yaşındaki Çek defans oyuncusu Ondrej Celustka, Türkiye’de Trabzonspor formasıyla 90 maça çıktı ve 2 gol kaydetti. Celustka, Karadeniz temsilcisiyle, Spor Toto Süper Lig’de 55 maça çıkarken, 1 kez gol sevinci yaşadı. Tecrübeli oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası’nda 8 maç, UEFA Avrupa Ligi’nde 9 maç ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 8 mücadeleye çıkarken, 1 kez de gol sevinci yaşadı. Genç oyuncu Celustka, Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Inter'i deplasmanda 1-0 yendiği maçta karşılaşmanın tek golünü kaydeden isim oldu.

RIDVAN ŞİMŞEK’İN KARİYERİ

24 yaşındaki genç oyuncu kariyeri boyunca 105 maça çıkarken, 1 kez gol sevinci yaşadı. Rıdvan Şimşek, Karşıyaka Kulübü ile PTT 1. Lig’de 78 maç oynarken, 2 kez de Ziraat Türkiye Kupası’nda forma giydi. Genç defans oyuncusu Beşiktaş ile ise 7 kez Spor Toto Süper Lig’de, 1 kez Süper Kupa, 2 kez de Ziraat Türkiye Kupası’nda takımının formasını terletti. Şimşek, Karabükspor formasını ise Spor Toto Süper Lig’de sadece 2 maçta terletirken, Elazığspor forması ile de PTT 1. Lig’de 12 maça çıktı. Genç oyuncu U21 Milli Takım formasını da 1 kez giyme başarısı gösterdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız