Çevik kuvvet Gençlerbirliği tesislerinde

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ı protesto etmek için sosyal medya üzerinden organize olan taraftarlar için Gençlerbirliği Tesisleri önünde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Haberler İHA 31.12.2015 - 14:02

Yılmaz Vural ile yolların ayrılmasının ardından Gençlerbirliği taraftarları, dün sosyal medya üzerinden Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ı protesto etmek amacıyla tesisler önünde eylem yapacaklarını duyurmuşlardı.

100'den fazla çevik kuvvet polisi sabah saatlerinde Gençlerbirliği Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde önlem aldı. Protesto yapması beklenen taraftarlar ise henüz tesislere gelmedi.

Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün bazı yöneticilerinin Başkan Cavcav'a yönelik yapılacak olan protestoyu engellemek için taraftar liderleriyle konuştuğu, taraftarların ise bu görüşmelerin ardından karar vermesi bekleniyor.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından çevik kuvvet polisleri Gençlerbirliği Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nden ayrıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız