'Cezası ağır olacak'

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol güneş karşılaşmanın uzatma dakikalarında kırmızı kart gören Engin Baytar'ın cezasının ağır olacağını söyledi.

Haberler 25.03.2010 - 23:12

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor maçının 2-0'lık galibiyetleriyle bitmesinin herşeyin bittiği anlamına gelmeyeceğini söyledi.

Güneş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, Antalyaspor'un iyi bir takım olduğunu belirterek, "İyi kapanıp çabuk çıkabilen bir takım ile düşündüğümüz gibi oynamaya çalıştık" dedi. İlk yarı bazı bölümlerde etkin olmaya çalıştıklarını, bazı bölümlerde ise teslim olduklarını ifade eden Güneş, "Çok pozisyon vermedik, çok da üretmedik. ikinci yarı daha etkiliydik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maçın 2-0 bitmesi her şeyin bittiği anlamına gelmez. 0-0 da maç bitseydi şansımız sürecekti, 2-0 da da sürüyor. Bu sonuç tur atlama getirmiyor, sadece sonucu getiriyor" diye konuştu.

Oyuncularının ellerinden geleni yaptığını kaydeden Güneş, "İkinci yarı pozisyon vermeden goller bulduk. Seyirci de hafta arasında gelip bize destek oldu. Onlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"ENGİN'İN CEZASI AĞIR OLACAK"
Şenol Güneş, son haftalarda maçlar sonunda disiplinsiz davranışlarda bulunan ve bu akşam da Yalçın'a karşı yaptığı davranışla kırmızı kart gören Engin'in cezasının ağır olacağını söyledi. Güneş, sadece Engin ile değil bütün oyuncularla konuştuğunu belirterek, şöyle devam etti:"Engin yetenekli, Türk futbolunun uzun süre faydalanacağı bir oyuncu. Onu saha içinde kazanmaya gerek yok. Saha dışında sıkıntılar olan arkadaşımız. Bu konuda onu toparlayacağız, kazanmaya çalışacağız. Bu hem o hem de Türk futbolu için önemli. Kazanırsak hem kendisi hem Türk futbolu kazanır, aksi halde tersi olur. Bu yıl onun için bir şans. Cezaları ağır olacak. Bu cezaları hareketlerine veriyoruz. Hareketlerine düzeltirse sorun kalmayacak." Ligde şampiyon şu olsun bu olsun diye bir düşüncesinin bulunmadığını kaydeden Güneş, "Şampiyon biz olalım diye isteriz. Biz olmazsak kimin olduğuna da karışmayız" dedi.

ÖZDİLEK'İN AÇIKLAMASI
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise iki ayaklı maçın ilk raundunu kaybettiklerini söyledi. İlk gole kadar oyunu istedikleri gibigötürdüklerini ifade eden Özdilek, "4 forvetle de oynadık. Atılacak golün çok önemli olduğunu biliyorduk. 66. dakikaya kadar her şey istediğimiz gibi gitti. Beklemediğimiz anda gol yedik. İkinci golü de çıkarken kaptırdığımız top ile yedik" diye konuştu.Önlerinde koca bir 90 dakika olduğunu belirten Özdilek, "Biz sadece ilk ayağını kaybettik. 15 gün dersimize iyi çalışacağız. Son düdüğe kadar mücadele edeceğiz. Üzüntülüyüz, bir avantajımızı kaybettik ama önümüzdeki 90 dakika mücadele edip istediğimiz sonucu almaya çalışacağız" dedi.

CANAYDIN'A ALKIŞ
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda tribünlerde bulunan bütün taraftarlar, hafta başında vefat eden Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Özhan Canaydın'ı, maç öncesi alkışladı. Taraftarlar, İstiklal Marşı'nın ardından Canaydın için yapılan saygı duruşu tamamlanana kadar alkış tuttular.

YENİLMEZLİK SERİSİ 15 MAÇA ÇIKTI
Antalyaspor karşısında galip gelen Trabzonspor, yenilmezlik serisini de sürdürdü. En son 23 Aralıkta Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 2-1 yenilen Trabzonspor, 15 resmi maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik elde etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız