Denizli, ''Devler ligi''nde siftah peşinde

Fenerbahçe'de görev yaptığı 2001-2002 seznunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ''sıfır'' çeken, başında bulunduğu Beşiktaş ile de iki maçını kaybeden Mustafa Denizli, Wolfsburg maçında ilklere imza atmayı hedefliyor.

Haberler 20.10.2009 - 11:08

İSTANBUL - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'ndaki 3. sınavını bugün Almanya'nın Wolfsburg takımı karşısında verecek Beşiktaş'ın ''Devler Ligi''ndeki maçları, teknik direktör Mustafa Denizli için ayrı bir anlam taşıyor.

Fenerbahçe'de görev yaptığı 2001-2002 sezonunda ''Devler Ligi''de ''sıfır' çeken, Beşiktaş'ın başında çıktığı ilk maçta da Manchester United'ın 1-0, ikinci karşılaşmada ise CSKA Moskova'nın 2-1'lik galibiyetlerine engel olamayan deneyimli teknik adam, ilk puan veya puanlarını Almanya deplasmanında almaya çalışacak.

Siyah-beyazlıların Wolfsburg karşısında alacağı puan veya puanlarla deneyimli teknik adam da ''Devler Ligi''nde kariyerindeki ilklere imza atacak.

Mustafa Denizli yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2001-2002 sezonunda F Grubu'nda yaptığı 6 maçı da yitirerek, hiç puan alamadı.

Grup maçlarını 3 gol atıp, 12 gol yiyerek son sırada tamamlayan Denizli yönetimindeki Fenerbahçe, aynı zamanda şimdiye kadar ''Devler Ligi''nde mücadele eden Türk takımları içindeki en kötü performansı sergiledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız