Dushevina set vermedi

İstanbul Cup'ın 5 numaralı seri başı ismi Vera Dushevina, ikinci turda Elena Camerin'i 2-0'la geçti.

Haberler 29.07.2009 - 17:52

Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2009 Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası'nda, tekler ana tablo 2. tur maçında, turnuvanın 5 numaralı seri başı Rus Vera Dushevina, İtalyan Maria Elena Camerin'i 2-0 yenerek, tur atladı.

Garanti Koza kuruculuğunda, Türk Telekom, Spor Toto ve ENKA ana sponsorluğunda İstinye'deki ENKA Arena'da yapılan turnuvada, Rus tenisçi Dushevina, 1. turda İpek Şenoğlu'nu eleyen Camerin'i 6-0 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek, 3. tura yükseldi.

Öte yandan, çiftler 1. turda yapılan karşılaşmada Carmen Klaschka-Andrea Petkovic (Almanya) ikilisi, Ekaterina Dzehalevich (Bulgaristan)-Eva Hrdinova (Çek Cumhuriyeti) ikilisini 7-5 ve 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup ederek, bir üst tura çıktı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız