E Grubu'nda son gün

Çeyrek finalin son iki bileti için dört takım mücadele ediyor.

Haberler Ntvspor 15.09.2009 - 02:12

E Grubu’nda ikinci tur maçlarının son gününde çeyrek finale çıkmayı daha önce garantileyen Yunanistan ve Fransa, grubun liderlik maçına çıkacaklar.

Son maçta Rusya’ya karşı aldığı mağlubiyetle yenilmezlik unvanını kaybeden Yunanistan, grubun namağlup lideri Fransa’yı yenerse çeyrek finale lider olarak çıkacak.

E Grubu’nda çeyrek finalin son iki biletini almak için dört takım mücadele edecek. İlk turdan hiç galibiyet taşıyamayan Rusya, gruptaki ilk iki maçını kazanarak büyük bir avantaj elde etmişti. Rusya’nın çeyrek finale çıkabilmesi için bir galibiyetli Makedonya’yı mağlup etmesi yeterli olacak. Az da olsa son sekize kalma şansını sürdüren Makedonya’nın ise çeyrek finale kalabilmesi için farklı kazanıp averajını düzeltmesi gerek.

Grupta günün son maçı ise birer galibiyetli Hırvatistan ile Almanya arasında oynanacak. Bu maçta kazanan takım çeyrek finale kalırken, kaybeden turnuvaya veda edecek.

Hırvatistan ve Almanya’nın averajları Rusya’ya da yakın olduğu için, kazanan takımın atacağı fark üçüncülük için büyük önem taşıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız