Federer'den erken veda

İsviçreli Roger Federer, İtalyan tenisçi Andreas Seppi'ye 3-1 yenilerek turnuvaya erken veda etti

Haberler Anadolu Ajansı 23.01.2015 - 12:54

Sezonun ilk "grand slam" tenis turnuvası   erkeklerde dünya 2 numarası Roger Federer, 3. turda Andreas Seppi'ye elendi.

Avustralya'nın Melbourne kentinde düzenlenen turnuvanın 5. Günü sürpriz bir sonuca sahne oldu. Tek erkeklerde 2 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer, dünya 46'ncısı İtalyan Andreas Seppi'ye 3-1 yenilerek turnuvaya henüz 3'üncü turda veda etti.
Andreas Seppi
Maça hızlı başlayan Seppi, rakibinden daha az basit hatayla oynadığı ilk seti 6-4 aldı. Servisleriyle oyuna tutunmaya çalışan Federer karşısında file önünde puanlar bulan Seppi, "tie-break"e uzanan ikinci seti de 7-6 alarak 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette daha etkili bir performans sergileyen 33 yaşındaki Federer, Seppi karşısında uzun rallilerden galip ayrılarak seti 6-4 almasına rağmen aynı performansı maçın devamında sergileyemedi. Tie-break'e giden son seti de 7-6 kazanan Seppi, mücadeleden 3-1 galip ayrılarak üst tura yükseldi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız