Fenerbahçe Acıbadem fırtınası sürüyor

Fenerbahçe Acıbadem, Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi 4. maçında, Polonya'nın Aluprof Bielsko Biala takımını deplasmanda yendi.

Haberler 05.01.2010 - 21:25

ANKARA - Fenerbahçe Acıbadem, Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) grubu 4. maçında, Polonya'nın Aluprof Bielsko Biala takımını deplasmanda 3-0 yendi.

Polonya'nın Bielsko Biela kentindeki karşılaşmayı başından sonuna kadar önde götüren Fenerbahçe Acıbadem, 25 dakika süren ilk seti 25-19, 28 dakika süren 2. seti 25-21, 24 dakika süren 3. seti de 25-17 önde tamamlayarak, karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Bu sonuçla, grupta çıktığı 4. karşılaşmayı da kazanan Fenerbahçe Acıbadem, grupta şu ana kadar yaptığı karşılaşmaların hepsini, rakiplerine set vermeden kazanmış oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız