Fenerbahçe ara transferi sessiz geçirdi

Fenerbahçe ara transferi sessiz geçirdi. Sarı lacivertliler, Robin van Persie ile yollarını ayırırken, Elif Elmas’ı listeye dahil etti; hiç transfer yapmadı.

Haberler Ntvspor 01.02.2018 - 17:20

Fenerbahçe ara transfer dönemini yeni oyuncu almadan geçirdi. Yabancı kontenjanı dolu olunca ve yerli futbolcu arayışı da sonuçsuz kalınca bu dönemde takıma takviye yapılamadı.

Sene başında transfer ettiği Elif Elmas’ı yaş problemi nedeniyle ilk devrede kullanamayan sarı-lacivertliler, 18 yaşını dolduran Makedon futbolcuyu kadroya yazdı.

Fenerbahçe, Elif’i kadroya yazabilmek için Robin van Persie ile yollarını ayırdı. Deneyimli futbolcu, Hollanda’da futbola başladığı kulüp olan Feyenoord’a transfer oldu.

Sarı lacivertliler, genç santrforu Ahmethan Köse’yi de TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor’a kiraladı.

Sarı lacivertlilerde Ozan Tufan ise kadro dışı kaldı. Kendisine kulüp arayan milli futbolcu birçok talibi olmasına karşın transfer yapamadı. Ozan ile ilgili son kararı teknik direktör Aykut Kocaman verecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız