Fenerbahçe Atina'ya gitti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda oynayacağı Atromitos maçı için Yunanistan'a gitti.

Haberler Ntvspor 19.08.2015 - 13:36

Sarı lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Atromitos maçları öncesi tek oyuncu değişiklik hakkını Volkan Şen'den yana kullandı. Takımdan ayrılması gündemde olan Miroslav Stoch listeden çıkartılan isim oldu. 

Volkan Şen'le birlikte Bursaspor'dan transfer edilen Ozan Tufan ise listede yer almadığı için Atromitos maçlarında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, Eskişehirspor maçına çıkardığı ilk 11'den fazla değişiklik yapmadan Atromitos karşısına çıkması bekleniyor.

Yunanistan'ın başkenti Atina'da Peristeri Stadı'nda oynanacak ve İtalyan hakem Daniele Orsato'nun yöneteceği maç yarın saat 21.00'de başlayacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız