Fenerbahçe - Olympiakos UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, D Grubu'ndaki ikinci maçında Yunanistan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçı ne zaman, hangi kanalda?

Haberler ntv.com.tr 30.09.2021 - 16:02

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. maçında Olympiakos'u konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa kupalarında oynadığı 233 müsabakada 86 galibiyet, 49 beraberlik ve 98 yenilgi yaşadı.

Sarı-lacivertliler, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Avrupa kupalarında çıktığı 19 maçın 9'unu kazandı, 6'sında berabere kaldı, 4'ünden ise mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Yunanistan'ın Olimpiakos takımıyla İstanbul'da yapacağı karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan Alejandro Hernandez yönetecek.

Vitor Pereira'nın takımını sahaya Altay, Kim, Szalai, Novak , Osayi-Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Rossi, Valencia ve Pelkas onbiriyle sahaya sürmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Olympiakos maçı 30 Eylül Perşembe günü saat 19.45'te Exxen'de canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

30 Eylül: (2. Hafta)

Fenerbahçe-Olympiakos

21 Ekim: (3. Hafta)

Fenerbahçe-Royal Antwerp

4 Kasım: (4. Hafta)

Royal Antwerp-Fenerbahçe

25 Kasım: (5. Hafta)

Olympiakos-Fenerbahçe

9 Aralık: (6. Hafta)

Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt

N FUTBOL | HATAYSPOR - FENERBAHÇE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız