Beşiktaş ve Fenerbahçe 4 kez karşı karşıya geliyor

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan ile Fenerbahçe play-off final serisinin 4. maçında karşılaşacak. Fenerbahçe, maçtan galip ayrılırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Haberler Anadolu Ajansı 16.06.2017 - 19:22

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan ile Fenerbahçe play-off final serisinin dördüncü maçında karşılaşacak.

Beşiktaş Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve dev maç NTV Spor'dan yayınlanacak. 

Eşleşmedeki ilk üç maçı kazanan ve seride 3-0 önde bulunan Fenerbahçe, müsabakadan galibiyetle ayrılması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

Karşılaşmanın Beşiktaş Sompo Japan'ın üstünlüğüyle tamamlanması halinde ise serinin 5. maçı, Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Ülker Sports Arena'da oynanacak.

Siyah-beyazlı takımın ev sahipliğinde yapılan üçüncü müsabakada taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle 4 defa anons yapılmış ve salon boşaltıldıktan sonra müsabaka tamamlanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız