Fenerbahçe seriyi uzatmada bozdu

Spor Toto Basketbol Lig'in 19. haftasında Pınar Karşıyaka'ya konuk olan lider Fenerbahçe, son saniyede uzatmada götürdüğü maçı 85-73 kazandı.

Haberler Ntvspor 26.02.2017 - 18:52

Pınar Karşıyaka deplasmanına Luigi Datome, Ekpe Udoh, Jan Vesely ve Kostas Sloukas gibi önemli eksiklerle çıkan Fenerbahçe, normal sürenin son saniyesinde Bobby Dixon'ın serbest atış çizgisinden 2/3 isabeti bulmasının ardından maçı uzatmaya götürdü.

İZMİR'DE ÜÇ MAÇ SONRA GALİP 

Uzatma çeyreğinde rahat bir oyun ortaya koyan Obradovic'in öğrencileri Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'ndan 85-73'lük zaferle ayrıldı ve İzmir'de üç maçlık aranın ardından galibiyete ulaştı.

Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle seyircisiyiz oynanan maçı kazanan sarı lacivertliler ligdeki galibiyet serisini 10 maça çıkarttı ve 17 gaibiyete ulaştı. Üst üste üçüncü mağlubiyetini alan Pınar Karşıyaka ise 9. yenilgisini aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız