Fenerbahçe'den Abdullah Avcı açıklaması

Fenerbahçe yönetimi Abdullah Avcı'yla görüşüldüğü iddiasına yanıt verdi. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı'yla görüşüldüğü iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır denildi.

Haberler ntv.com.tr 09.11.2018 - 14:05 Son Güncelleme : 09.11.2018 - 14:25

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının teknik direktörlüğü için Abdullah Avcı ve Jorge Sampaoli ile görüşüldüğü yönünde basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Bazı yayın organlarında çıkan kulübümüzün, futbol A takımı teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı ve Jorge Sampaoli ile görüştüğü şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, Abdullah Avcı ve Jorge Sampaoli ile herhangi bir temasta bulunulmadığı da kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız