Fenerbahçe'nin cezası onandı

Tahkim Kurulu yaptığı toplantı sonunda Fenerbahçe'nin Galatasaray maçında aldığı 2 maç seyircisiz oynama cezasını onadığını açıkladı.

Haberler Ntvspor 05.11.2009 - 20:48

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin, 2 maç seyircisiz oynama cezasına yaptığı itirazı reddetti.

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Turkcell Süper Lig'de 25 Ekim'deki Fenerbahçe-Galatasaray maçında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Fenerbahçe'ye, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 2 maçlık cezaya yapılan itirazı da görüştü. İnceleme sonunda, PFDK'nın kararını yerinde bulan Tahkim Kurulu, 2 maçlık cezayı oybirliğiyle onadı.

Bu arada, Konya Şekerspor Antrenörü Alper Mutlu Özel'in 4 müsabakadan men ve 25 bin liralık para cezaları ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne verilen 5 bin liralık para cezası kaldırılırken, Adanaspor'un, 2 maç seyircisiz oynama cezasına yaptığı itiraz ise reddedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız