Fenerbahçe'nin uğurlu rakamı

Turkcell Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile şampiyonluk maçına çıkacak Fenerbahçe'nin, bu sezon ortaya koyduğu performans ilginç istatistikleri ortaya çıkardı.

Haberler 15.05.2010 - 11:02

Ligde 34 haftalık lig maratonunun ilk 8 maçında aldığı seri galibiyetlerle kendilerine ait olan (7 maç) sezona başlangıç rekorunu kıran sarı-lacivertliler, yarın bordo-mavili ekip karşısında da kazanırsa son 8 maçta aldığı galibiyetlerle şampiyonluğa ulaşmış olacak.

İlk 8 ve son 7 haftada seri galibiyetler alan Fenerbahçe, 9 ile 25. haftalar arasında 6 mağlubiyet ve 4 beraberlikle 26 puan yitirdi.

Rekorun ardından çalkantılı günler geçiren sarı-lacivertliler, başlangıçtaki galibiyet serisini son 8 maça da taşıyarak, 23. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan yenilginin ardından girdiği zor durumdan çıkmasını bildi.

Ligin 25. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, son puan kaybını da bu maçta yaşadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız