Fenerbahçe'ye 2 maç ceza

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'ye 2 maç seyircisiz oynama ve 300 bin lira para cezası verdi.

Haberler Anadolu Ajansı 22.05.2014 - 17:18

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Feherbahçe'ye 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Kuruldan yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'deki Kayserispor-Fenerbahçe maçında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat, ve bu eylemin aynı sezon içinde 7'nci kez gerçekleştirilmesinden dolayı Fenerbahçe'ye, 2 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 300 bin lira para cezası verildiği kaydedildi.

Taraftarı önünde oynadığı Kardemir Karabükspor maçında da aynı gerekçeyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan ve itirazı Tahkim Kurulu tarafından reddedilen sarı-lacivertli ekip, son kararda herhangi bir indirim olmaması durumunda, gelecek sezon evindeki ilk 3 maçında bu cezaları çekmek zorunda kalacak.

ÖZYAKUP VE KAFKAS'A DA CEZA
Kurul, Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'a, ligdeki Beşiktaş - Gençlerbirliği maçında rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle, 2 resmi müsabakadan men cezası uygulandığını duyurdu.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a da, ligdeki Sivasspor maçında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle, 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13 bin lira para cezası verildiği aktarıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız