Fener'de savunma farkı

Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun son 3 haftasına girilirken liderliğe yükselerek şampiyonluk yarışında avantaj sağlayan Fenerbahçe'nin, son 7 maçlık çıkışında savunma oyuncuları büyük bir paya sahip oldu.

Haberler 26.04.2010 - 12:02

Ligde çıktığı son 7 maçta gol yemeyen savunmada bazı oyuncular, bu görevi başarıyla tamamlamanın yanında golcülüğe de soyunarak takımın gizli forveti oldular.

Fenerbahçe son 7 maçta aldığı 6 galibiyet 1 beraberlikte rakip fileleri 7 kez havalandırırken, 4 gol savunmacılar Andre Santos, Selçuk, Lugano ve Bekir'den, 3 gol de kaptan Alex ve forvet Güiza ile Gökhan Ünal'dan geldi.

GÜİZA'DAN TEK GOL
Fenerbahçe'de bir türlü beklenen performansı ortaya koyamayan Güiza, 7 maçlık dönemi sadece 1 golle geride bıraktı.

Sarı-lacivertli takımın oynadığı son 7 maçın 6'sında forma giyen ve ilk 11'de sahaya çıkan İspanyol forvet, 26. haftada Kadıköy'de Gaziantepspor karşısında elde edilen 1-0'lık galibiyeti getiren golü kaydetti.

Güiza'nın forma giyip gol atamadığı 5 maçın 4'ünde savunmacılar ön plana çıkıp İspanyol oyuncunun görevini üstlendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız