Fener'in işi mucizeye kaldı

Simone Pianigiani'nin görevinden ayrılmasının ardından Ertuğrul Erdoğan ile ilk THY Euroleague sınavına çıkan Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Montepaschi Siena'ya 87-69 mağlup oldu. Ligdeki 7. yenilgisin alan Fener, ilk 4 şansını mucizelere bıraktı.

Haberler Ntvspor 01.03.2013 - 00:03

Fenerbahçe Ülker, NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmada Montepaschi Siena ile karşı karşıya geldi. Sahadan 87-69 mağlup ayrılan Fener, dış sahada üst üste 8 maçını kaybetti.

Başantrenör Ertuğrul Erdoğan yönetiminde ilk Euroleague sınavını veren Fenerbahçe Ülker, 9. maçında 7. yenilgisini aldı. Siena ise 7. galibiyetine ulaştı.

Maçı 20 top kaybıyla tamamlayan Sarı-lacivertlilerde, Bojan Bogdanovic 22 sayıyla sahanın en skorer ismi oldu. Bo McCalebb 10 sayıyla oynarken, Oğuz Savaş ve Mike Batiste de 8'er sayı üretti.

Siena'da ise 5 isim çift hanelere ulaşırken, Rasic 16 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.

İlk çeyreği 21-18 önde kapatan ev sahibi takım, ikinci çeyrek farkı giderek açtık. Fenerbahçe Ülker potasına ikinci periyotta 28 sayı bırakan Siena, soyunma odasına 49-35 önde girdi. Üçüncü çeyrekte farkı 6 sayıya kadar indirmesine rağmen Fenerbahçe Ülker, rakibinin sayılarına engel olamayınca maça bir daha ortak olamadı ve sahadan 87-69 mağlup ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız