Galatasaray lig maçında erteleme istedi

Galatasaray, Cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçının Pazar gününe alınması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Haberler Anadolu Ajansı 11.12.2013 - 13:59

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasındaki Gençlerbirliği maçının tarihinde değişiklik yapıması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu.

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Juventus maçında kar yağışı nedeniyle yaşanan ertelemeden dolayı TFF'den böyle bir talepleri olduğunu belirterek, "Gençlerbirliği-Galatasaray karşılaşmasının ilan edilen 14 Aralık Cumartesi günü yerine, 15 Aralık Pazar günü oynanmasını istedik" ifadelerini kullandı.

Arıboğan, maçın saatiye ilgili olarak da yayıncı kuruluş Lig TV'nin, 15 Aralık Pazar günü saat 16.00'da maçın yapılması için TFF'ye ayrıca bir talebi olduğunu dile getirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız