"Gökhan Gönül'ün gelmesini isterim"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son dönemde gündeme gelen Gökhan Gönül transferiyile ilgili konuştu.

Haberler Ntvspor 24.05.2016 - 09:50

360 TV'de Telegol programına konuk olan Şenol Güneş, "Gökhan Gönül gündemimde, listemde hiç olmadı. Basında çıktığı için ben de sordum. Gökhan Gönül, kulübünden ayrılmak isterse, tabii ki bize gelmesini isterim" dedi.

"BAŞARI İÇİN TRANSFER YAPILMALI"

Güneş, hedeflerinin oynadıkları oyunun üzerine koyarak devam etmesi gerektiğini belirterek, "Amacımız, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak. Şampiyonlar Ligi'nde de başarı için transfer yapılması gerekli. Bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk hedefimiz de gruptan çıkmak." ifadelerini kullandı.

Defansa transfer yapacaklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcu, "Gidecek oyuncular, kalacak oyuncular var. Fakat, yönetimle henüz transferi konuşmadım" şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız