Gökhan ve Abdülkadir Fenerbahçe'de

Fenerbahçe uzun süredir transferiyle uğraştığı Ankaragücü'nün genç oyuncuları Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı ile 4.5 yıllık mukavele imzaladı.

Haberler 05.01.2009 - 18:56

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Ankaragücü'nden kadrosuna kattığı Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı bugün resmi sözleşmeye imza attı.

24 yaşındaki Gökhan Emreciksin ve 17 yaşındaki Abdülkadir Kayalı için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda imza töreni düzenlendi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve genel sekreter Vedat Olcay'ın hazır bulunduğu törene Gökhan 20 numaralı, Abdülkadir de 91 numaralı formayla katıldı.

Gökhan imza töreninde yaptığı açıklamada, Fenerbahçe transferinin gurur verdiğini ifade ederek, ''Burada olmak gurur verici bir olay. Bu zamana kadar üzerimde emeği geçen her kulübe teşekkür ediyorum. Her şeyiyle Fenerbahçe Kulübü, Türkiye'de en başta gelen isimdir. Beni bu camiaya layık gören, başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin hayallerini süsleyen bir kulüp olduğunu kaydeden Abdülkadir ise ''Kendime çok güveniyorum. Burada olmak çok güzel. Fenerbahçe'de öğreneceğim çok şey var. İnşallah her şey güzel olur'' diye konuştu.

Fenerbahçe'de 11 kişilik kadroya girebilmek için ne kadar süreye ihtiyacı olduğu sorulan Abdülkadir, kendine olan güvenini yineleyerek, ''Kendime çok güveniyorum. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi. Buraya tabii ki oynamaya geldim. Ancak herkes sabretmesini ve sırasını bilecek. Önüme bakacağım. Üzerime düşen tek şey çalışmak ve sabretmek. Fırsat verildiği taktirde elimden geleni yapacağım'' yanıtını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız