Güneş'in yeni yardımcısı Karaman

Trabzonspor'da sportif direktör olarak görev yapan Ünal Karaman'ın Şenol Güneş'in yardımcılığına getirildiği açıklandı.

Haberler 18.02.2010 - 17:45

Trabzonspor Kulübü, Sportif Direktör olarak görev yapan Ünal Karaman'ın teknik direktör Şenol Güneş'in birinci yardımcısı olarak da görevini sürdüreceğini bildirdi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, kulüpte bir önceki teknik heyet döneminde sportif direktör olarak göreve başlayan eski sporcuları ve takım kaptanları Ünal Karaman'ın bundan böyle teknik direktör Şenol Güneş'in birinci yardımcısı olarak da çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Bu doğrultuda milli takımın dünya üçüncüsü olduğu dönemde teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte görev yapan Ünal Karaman'ın mevcut görevinin yanı sıra tekrar sahaya inmesinin daha doğru olacağı düşüncesinden hareketle yeni bir görevlendirilmeye gidildiğinin ifade edildiği açıklamada, "Teknik direktörümüz Şenol Güneş'in isteğiyle kendisine yapılan bu yöndeki öneriyi tereddütsüz kabul eden Ünal Karaman'ın katılımıyla teknik heyetimizin daha da güçleneceğine inanıyor, söz konusu kararın kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız