"Hakemi baskı altında bırakıyorlar"

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 1-0'lık Beşiktaş mağlubiyeti sonrası, "Hakemi baskı altında bıraktılar. Faul kararlarını veremez. Sarı kartları veremez" değerlendirmesinde bulundu.

Haberler İHA 15.10.2016 - 19:58

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçı değerlendirdi.

Kutlu, “Maça gelen taraftarımızı tebrik ediyorum. Bizim taraftarımız maçın sonuna kadar desteklerini sürdürdü. Müthiş bir mücadele ortaya koydular. Maçtan önce beklediklerimizin hepsi karşımıza çıktı. İstediğimiz pozisyonları da yakaladık ama golle buluşamadık. Skoru şansızlık olarak değerlendiriyorum” dedi. 

Kutlu, “Toplum olarak yozlaşma içerisindeyiz. Hakemi baskı altında bıraktılar. Faul kararlarını veremez. Sarı kartları veremez. Ne yazık ki bu baskı altında hak yiyen bir görüntü çiziyor. Şu maçta hakem akrabamda olsa, aynı kararları verirdi” ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız