Halk Bankası'nda kan değişimi

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Halk Bankası'nda, son dönemde alınan başarısız sonuçlar, antrenör değişikliğine neden oldu.

Haberler 12.12.2009 - 13:59

Son olarak, takımın GM Capital Avrupa Çalenç Kupası'nda Hollanda ekibi Langhenkel Orion Dotenchem'e elenmesiyle sıkıntıya giren yönetim, teknik kadroda değişikliğe gitti. Geçen sezon başından bu yana takımın başantrenörlüğünü yapan Bulgar Martin Stoev ve yardımcısı Vladislav Petrov Todorov'un görevine son verildi.

Takımın başına geçici bir süre için kulüp menajeri Ahmet Kavaz getirilirken, Kavaz'ın yardımcılığını ise genç takım antrenörü Turgut Okan yapacak.

Yetkililerden alınan bilgiye göre yönetim, takımın başına yabancı bir antrenör getirmek için zaman kaybetmeden çalışmalara başladı.

Kulüpteki teknik heyet değişikliği kararında, Çalenç Kupası'ndan elenmenin yanı sıra ligde Ziraat Bankası ile yapılan derbi maçta alınan 3-0'lık yenilginin de etkili olduğu öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız