Hava muhalefeti maçın hakemini değişti

UEFA Avrupa Ligi 2. turda Trabzonspor’un İtalya'nın Napoli takımıyla yapacağı karşılaşmanın hakemi hava muhalefetinden dolayı değiştirildi

Haberler Anadolu Ajansı 18.02.2015 - 18:17

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Napoli ile yapacağı maçın Portekizli hakemlerinin, hava muhalefetinden Türkiye'ye gelemediği açıklandı. Yapılan açıklamaya göre, 19 Şubat Perşembe günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak maçı Rusya'dan Vladislav Bezborodov yönetecek.

İşte TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama;

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor'un, İtalya'nın Napoli takımıyla 19 Şubat 2015 Perşembe günü kendi sahasında oynayacağı Son 32 Turu ilk maçının hakemleri değişti.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı yöneteceği önceden açıklanan Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa ve ekibinin kötü hava şartlarından dolayı Türkiye'ye ulaşamamasından ötürü, UEFA tarafından müsabakanın hakemleri değiştirildi.

Buna göre; Trabzonspor-Napoli karşılaşmasını Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek. Nikolai Golubev ile Maksim Gavrilin'in yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi Valeriy Danchenko, ilave yardımcı hakemleri ise Aleksei Eskov ve Sergey Ivanov olacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız