Ischenko büyüledi

Dünya Yüzme Şampiyonası'nda senkronize yüzmede solo altını müthiş performansıyla Rus Natalia Ischenko'ya gitti

Haberler Ntvspor 20.07.2009 - 15:07

İSTANBUL - Roma'da düzenlenen Dünya Yüzme Şampiyonası'nda senkronizede Rus üstünlüğü devam ediyor. Takımda şampiyonluğu kazanan Rusya, soloda Natalia Ischenko ile altına ulaştı.

Büyüleyici bir performans ortaya koyan Ischenko 98.667 puanla altın madalyanın sahibi oldu. Başarılı sporcu, "Aslında biraz sinirliydim. Ama işler iyi gitti. Bundan sonra artık 2012 Londra Olimpiyatları için hazırlığa başlıyorum" şeklinde konuştu.

İspanyol Gemma Mangual, gümüş madalya kazanırken, "Elemelerdekine göre özgüvenim daha fazlaydı. Puanım bir gün öncesine göre azıcık yükseldi ama altın almam zordu" ifadesini kullandı.

Kanadalı Marie Boudreau-Gagnon, bronza ulaştı. Heyecanlı olduğu gözlenen genç sporcu, "Dünyanın en iyi senkronize yüzücüleri ile birlikte podyumda olmak büyük onur. Natalia ve Gemma benim örnek aldığım isimlerdi. Onların seviyesine ulaşabilmek için yıllardır neler yaptıklarını videodan izledim. Enerjik bir performans ortaya koydum. Elimden gelenin bile üstüne çıkmam gerektiğini biliyordum. Öyle de oldu" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız