İspanyol Basını: Perez devlerle anlaştı

İspanyol Spor Gazetesi AS, Real Madrid'te haziran ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylığını yarın resmen açıklayacak Florentino Perez'in, Cristiano Ronaldo, Kaka ve Ribery'i transfer etmek için anlaştığını yazdı.

Haberler 13.05.2009 - 20:14

MADRID - AS'ın internet sitesinde yayınlanan haberde, Real Madrid'e başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Perez'in yardımcılarından Zinadine Zidane'ı aracı olarak kullanarak Ribery'i getireceği belirtildi. Perez'in Real Madrid'te başkan olduğu dönemde 2001 yılında Juventus'dan Zidane'ı transfer ederken, halen Ribery'nin menajeri olan Alain Migliaccio ile görüştüğünü hatırlatan İspanyol gazetesi, futbolcunun sağlanan anlaşma sonrası 2014 yılına kadar Madrid'e imza atacağını yazdı.

Verilen bilgide, Ribery'nin tek şartının şu andaki takımı Bayern Münich'in Almanya liginde şampiyonluğa oynuyor olmasını etkilememek için transferi duyurmamak olduğu iddia edildi. Alman liginin bittiği andan itibaren Real Madrid ile Bayren Münich'in müzakerelere başlayacağı ve en az 50 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği ifade edildi.

İspanyol basınına göre, Manchester United'tan Cristiano Ronaldo ve Milan'dan Kaka da Perez'e ''evet'' diyen futbolcular olarak gösteriliyor.

Bu arada, Madrid'de yarın basın toplantısı düzenleyecek Perez, resmen Real Madrid başkanlığı için aday olduğunu ve projelerini açıklayacak. Perez, Real Madrid'de başkan olduğu dönemde Zidane, Figo, Owen, Beckham, Ronaldo gibi yıldız futbolcuları transfer etmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız