Joannie Rochette annesini kaybetti

Kanada’nın 21. Kış Olimpiyatları'ndaki ünlü buz pateni sporcusu Joannie Rochette, kendisini izlemeye gelen annesini kaybetti.

Haberler 21.02.2010 - 23:19

VANCOUVER – Kanada’nın 21. Kış Olimpiyatları'ndaki madalya umutlarından biri olan ünlü buz pateni sporcusu Joannie Rochette, podyuma çıkmasına 2 gün kala kendisini izlemeye gelen annesini kaybetti.

Kış Olimpiyatları'nın yapıldığı Vancouver'a dün eşi Normand Rochette ile birlikte gelen 55 yaşındaki Therese Rochette, bugün sabah aniden fenalaştı. Kalp krizi tanısıyla derhal Vancouver General Hospital Hastanesi'ne kaldırılan Therese Rochette, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Annesinin ölümü ile şoka giren Kanadalı yıldız sporcunun, önümüzdeki Salı ve Perşembe günü yapılacak yarışlara katılıp katılmayacağına ilişkin bir açıklama yapılmadı. 6 kez Kanada Şampiyonluğu bulunan Joannie Rochette'nin bir de dünya ikinciliği var.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız