Joe Smith serbest

Oklahoma'nın 2.08 boyundaki pota altı oyuncusu Joe Smith'in Cleveland ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Haberler 02.03.2009 - 16:21

Oklahoma City Thunder, pota altı oyuncusu Joe Smith'i serbest bıraktı.

Smith, böylelikle sezonun geri kalanında bir takımla imzalarsa yeni takımıyla play-off'ta mücadele edebilecek.

Joe Smith'in Boston Celtics ile adı geçiyordu. Ancak Mikki Moore ve Stephon Marbury ile imzalayan Boston kadrosunda Smith için bir yer kalmadı.

Cleveland Plain Dealer gazetesinin haberine göre Joe Smith, iki günlük resmi bekleme süresinin dolmasının ardından Cavaliers ile imzalayacak.

Joe Smith, 13 Ağustos 2008 tarihinde üç takımlı bir takasta Desmond Mason ile birlikte Thunder'ın yolunu tutmuştu.

2.08 boyundaki Smith, bu sezon Oklahoma City formasıyla 36 maçta ortalama 19.2 dakikada 6.6 sayı ve 4.5 ribaund istatistikleri yakaladı.

SWIFT DE SERBEST
New Jersey'nin atletik pota altı oyuncusu Stromile Swift de, serbest kaldı.

Şubat 2008'de Jason Collins karşılığında Memphis Grizzlies'tan takıma katılan Stromile Swift, bu sezon yalnızca altı maçta Nets forması giydi. Maç başına 10.7 dakika sahada kalan Swift 3.8 sayı ve 2.2 ribaund ortalamaları tutturdu.

NBA'deki dokuzuncu yılını geçiren 29 yaşındaki Swift kariyerindeki 534 maçta 8.5 sayı, 4.7 ribaund ve 1.3 blok ortalamalarıyla mücadele etti.

Swift, Nets ve Grizzlies haricinde bir sezon da Houston Rockets'ta oynamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız