Jose Rodriguez Almanya'ya transfer oldu

Galatasaray, geçen sezon kadrosunda bulunan İspanyol futbolcu Jose Rodriguez'in Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Mainz 05'e transferinden 2 milyon 145 bin avro bonservis bedeli alacak.

Haberler 29.06.2016 - 18:27

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Jose Rodriguez'in transferi konusunda Mainz 05 Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Mainz 05 Kulübü, şirketimize 2 milyon 145 bin avro net bonservis bedeli ödeyecektir." denildi.

Geçen sezon başında İspanya'nın Real Madrid Kulübünden Rodriguez'i transfer eden Galatasaray, Mainz 05'ten alacağı transfer bedelinin yüzde 30'unu sözleşme gereğince İspanyol kulübüne ödeyecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız