"Kalecimize ırkçı saldırı yapıldı, içeride ağlıyor"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kaleci Fabien Farnolle'nin, Olimpija Ljubljana taraftarlarının ırkçı saldırısına uğradığını söyledi.

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 01.08.2019 - 23:40

İlk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nde Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'yı eleyerek bir üst tura yükselen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, Beninli file bekçisi Fabien Farnolle'nin ırkçı saldırıya uğradığını dile getirdi. 

Maçın ardından TRT Spor'a konuşan Yalçın, "Müsabakanın üzücü anları oldu, kalecimize yapılan ırkçı bir saldırı var, çocuk içeride ağlıyor. Maymun şeyi yapmışlar. Avrupa'da bunun olmasını yadırgadık" dedi.

"BU TARZ ÇİRKİN OLAYLAR BİR ÜLKEYE SADECE UTANJÇ KATAR"

Sloven taraftarların ırkçı saldırılarısına uğrayan Farnolle de AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çok zor bir durum. Diğer tarzda baskıları bütün futbolcular yaşar ama bu tarz çirkin olaylar bir ülkeye sadece utanç katar. Böyle şeylerin tekrarlanmamasını umut ediyorum" diye konuştu.

Taraftarların davranışını anlatan Farnolle'ün sözlerinden etkilenen takım tercümanı Damir Ibric, açıklamanın devamını çevirmek istemediğini söyledi.

"SÖYLEDİKLERİNİ ÇEVİRMEK İSTEMİYORUM"

Ibric, "Bunu çevirmek istemiyorum. Bu utanılacak bir şey. İnsanlara örnek olacak bir şey değil. Olayı kınıyorum. Utanç duymaları gerektiğini düşünüyorum. Farnolle, ne yapıldığını söyledi. Onun söylediklerini çevirmek istemiyorum çünkü hiçbirini hak etmedi." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız