Kartal'a Alman sağ 'Beck'

Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim forması giyen Andreas Beck ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Haberler Ntvspor 29.06.2015 - 09:49 Son Güncelleme : 29.06.2015 - 16:48

Beşiktaş, uzun süre siyah beyazlı formayı giyen Roberto Hibert'ten sonra defansın sağ tarafını yine bir Alman'a teslim etti.

Siyah beyazlı kulübün, Bundesliga ekiplerinden 1899 Hoffenheim'ın sağ beki Andreas Beck ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. 

Bu gün yapılan son görüşmelerin ardınan Hoffenheim ile 1.7 milyon Euro bonservis bedelinde uzlaşma sağlandı. Futbolcunun kendisine de 1.1 milyon Euro garanti para ve 15 bin Euro maç başı ücret ödenecek. 

28 yaşındaki oyuncunun kısa bir süre içinde Beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Beck'in Alman kulübüyle sözleşmesi 2017'ye kadar devam etse de, Beşiktaş'ın oyuncu için düşük bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

2008'den beri Hoffenheim forması giyen Beck, 243 maçlık Bundesliga tecrübesine sahip. 9 kez de Almanya Milli Takım formasını giyen Rusya doğumlu oyuncu, Almanya 21 yaşaltı Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonu olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız