Kazım ucuz kurtuldu

Fenerbahçeli Kazım trafik kazası geçirdi. El bileğinde kırık olduğu öğrenilen milli futbolcu Kadıköy Acıbadem hastanesinde ameliyat oldu.

Haberler Ntvspor 29.11.2009 - 11:04

Fenerbahçeli Kazım İstanbul'da Kavacık yakınlarında antrenmana giderken trafik kazası geçirdi.

Beykoz'daki evinden Can Bartu Tesisleri'ne gitmek için yola çıkan Kazım, yoğun yağış nedeniyle kaygan yolda aracın kontrolünü kaybetti ve takla attı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan Kazım'ın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde Kazım'a ilk müdahaleyi yapan Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu, Kazım'ın ağır bir yaralanmasının bulunmadığını belirterek, ''2-3 hafta içinde sahalara dönebilir'' dedi.

Nalbantoğlu, sarı-lacivertli oyuncunun trafik kazası geçirdiğini ifade ederek, ''Genel beden travması dışında ağır bir yaralanması yok. Sağ el bileğinde oynamış bir kırığı var. İnce bir kırık meydana gelmiş. Bu akşam burada kalacak, yarın taburcu edeceğiz. Tahminen 2-3 hafta içinde yeniden sahalara dönebilir'' diye konuştu.

Ufuk Nalbantoğlu, milli oyuncunu bunun dışında yumuşak doku yaralanmaları ve zedelenmeleri olduğunu, ancak genel sağlık durumunun iyi olduğunu ve olayın şokunu yaşadığını sözlerine ekledi.

Diğer yandan, hastanede tedavisi süren Colin Kazım Richards'ı, Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un yanı sıra, sportif direktör Aykut Kocaman, idari menajer Hasan Çetinkaya, futbolcular Emre Belözoğlu, Semih Şentürk, Cristian, Dos Santos ve Özer Hurmacı da ziyaret etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız