'Küçük bir avantaj yakaladık'

Fenerbahçe teknik Direktörü Aykut Kocaman, Benfica galibiyeti sonrası NTV Spor mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Küçük de olsa bir avantaj yakaladık" dedi.

Haberler 26.04.2013 - 01:09

Fenerbahçe, Avrupa Ligi yarı final ilk maçında evinde ağırladığı Benfica'yı 1-0 mağlup etti.

Maç sonrası NTV Spor Muhabiri Aykut Yıldırım'a bir değerlendirme yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kazanılan galibiyeti "Küçük bir avantaj" olarak nitelendirdi.

"Fenerbahçeli futbolcularla gurur duyuyorum" diyen Kocaman şu ifadeleri kullandı:

"Maç, düşündüğümüz gibi geçti. Rakibi kontrol altında tutmak, dakikalar ilerledikçe baskımızı artırma düşüncelerimizin pek çoğu sahaya yansıdı.

Benfica güçlü bir takım. Turun daha ilk ayağı olmasına rağmen bunu dile getirmek gerekiyor. Bu seviyede fizik güç çok önemli. Takımlar kalite açısından çok yakın; burada fizik önemli oluyor. Takımım bunu gösterdi.

Şunu söylemeliyim, turu geçer miyiz bilinmez, şu anda küçük de olsa bir avantaj yakaladık. Ama ne olursa olsun Fenerbahçeli futbolcularla gurur duyuyorum."

İlişkili Haberler


PENALTI DEĞERLENDİRMESİ
Kocaman, Baroni'nin kaçırdığı penaltı ile de ilgili bir değerlendirme yaptı: "Dünyada binlerce penaltı oluyor, binlerce oyuncu penaltı kullanıyor, bazıları kaçırıyor. Takımda birinci penaltıcı Baroni. Baroni istediği sürece de bu böyle devam edecek."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız