Kupada finalin adı belli oluyor

Beşiktaş ile Ankaraspor, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bugün saat 20.00'de İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. İlk maçı Beşiktaş deplasmanda 3-1 kazanmıştı.

Haberler 21.04.2009 - 23:02

İSTANBUL - Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş ile Ankaraspor, bugün İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Bülent Gökçü ile Alparslan Dedeş yapacak. Maçın 4. hakemi ise Serkan Çınar.

Deplasmanda yapılan ilk maçı 3-1'lik skorla kazanan Beşiktaş, finale yükselebilmek için büyük avantaj yakalamıştı.

RÜŞTÜ FORMA GİYMEYECEK
Beşiktaş'ta sakat olan Nobre, kart cezalıları Zapotocny ve İbrahim Toraman'ın yanısıra hafif sakatlığı olan kaleci Rüştü kamp kadrosuna alınmadılar.

BEŞİKTAŞ 14. KEZ FİNAL OYNAMAK İSTİYOR
kendi evinde Ankaraspor ile karşılaşacak Beşiktaş, 14. kez finali hedefliyor.

Son 3 sezonda 2 kez kupayı müzesine götüren siyah-beyazlılar, 47 yıllık kupa tarihinde daha önceki 13 finalde 7 kez mutlu sona ulaştı.

''Kara Kartallar'', kupayı en son 2006-2007 sezonunda finalde Kayseri Erciyesspor'u uzatmada 1-0 yenerek müzesine götürmüştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız